2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

A VII-a editie a Salonului International de Inovatii si Investitii de la Moscova

23.01.2007

Va informam ca in perioada 5-8 februarie 2007 in incinta Centrului Expozitional al Federatiei Ruse se va desfasura cel de-al VII-lea Salon International de Inovatii si Investitii de la Moscova. La organizarea Salonului isi vor da concursul organele executive federale si regionale, ambasadele si reprezentantele comerciale din Federatia Rusa si de peste hotare, centrele si organizatiile stiintifice, intreprinderile industriale, Serviciul Federal pentru Proprietatea Intelectuala, Brevete si Marci al Federatiei Ruse (ROSPATENT), Centrul republican de examinare si cercetare stiintifico-consultativ din Rusia s.a. Salonul International de Inovatii si Investitii de la Moscova se bucura de sustinerea oficiala a organizatiilor internationale de expozitii si inventica, inclusiv a Salonului International de Inovatii, Cercetari si Tehnologii Noi Brussels-Eureka.

Salonul International de Inovatii si Investitii de la Moscova serveste unirii intereselor inventatorilor si producatorilor si are ca scop sustinerea inovatorilor in prezentarea elaborarilor si proiectelor inovative pentru promovarea tehnologiilor avansate si a produselor pe pietele interne si externe, precum si atragerea potentialilor investitori pentru elaborarile competitive, organizarea reuniunilor, determinarea conjuncturii pietei, posibilitatea folosirii efective a resurselor intelectuale si a potentialului industrial al intreprinderilor.

Salonul prezinta un important for international stiintifico-tehnic al inventatorilor si producatorilor din sfera tehnologiilor noi. In cadrul lui se preconizeaza organizarea seminarelor si meselor rotunde privind problemele politicii de creditare si comercializare a elaborarilor, de utilizare a proprietatii intelectuale, incheierea acordurilor de finantare si realizare pentru a o serie de proiecte inovative si investitionale.

Elaborarile de perspectiva vor fi mentionate de Juriul international cu medalii si premii speciale ale Salonului. In afara de aceasta, participantii la reuniunea nominalizata au sansa de a fi premiati si mentionati de organizatiile internationale, printre care: Asociatia „Inova” (Franta), Centrul cercetarilor biologice „Dinca Ancu” (Romania), Asociatia inventatorilor din Ungaria – MAFE si alte organizatii cu renume din Belgia, Cehia, Ucraina.

Pe parcursul intregii perioade de activitate a Salonului au fost incheiate peste 200 de acorduri, contracte si protocoale de intentii in domeniul energeticii, biotehnologiilor, constructiei de masini etc., fapt care influenteaza pozitiv procesul de implementare a inovatiilor. Dezvoltarea activitatii inventive este factorul – cheie al sporirii competitivitatii intreprinderilor pe pietele interne si externe.

Cheltuielile pentru participarea la expozitie, transport si cazare sunt suportate de participanti. Pentru detalii accesati http://www.innovex.ru