2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

INFOINVENT 2023: Află când și unde va avea loc expoziția de invenții

04.04.2023

Ediția anului 2023 a Expoziției Internaționale Specializate (EIS) INFOINVENT va fi organizată în perioada 22-24 noiembrie, în format virtual. Aceasta este decizia Comitetului organizatoric al EIS "INFOINVENT" convocat de Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), astăzi, 4 aprilie.

Reprezentanții AGEPI, alături de membrii Comitetului organizatoric din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării (MEC), Ministerului Culturii (MC), Academiei de Științe a Moldovei (AȘM), Centrului Internațional Expozițional (CIE) MOLDEXPO S.A., Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Agenției Naționale pentru Cercetare şi Dezvoltare (ANCD), Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC), Universității Tehnice a Moldovei (UTM) au discutat și agreat activitățile în ceea ce privește organizarea evenimentului.

Expoziția, care se află deja la cea de-a XVIII-a ediție, este organizată la fiecare doi ani și reprezintă un forum important al proprietăţii intelectuale, creativităţii şi inovării din Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de a promova activitatea de cercetare, inovare și dezvoltare a noilor tehnologii, atragerea investiţiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, dezvoltarea cooperării tehnico-ştiinţifice internaţionale și crearea de parteneriate dintre sectorul academic și cel de business.

Participanții la INFOINVENT vor avea oportunitatea de a-și prezenta invențiile, proiectele și serviciile inovatoare, de a interacționa online cu specialiști din domeniu și de a stabili noi contacte.

În plus, programul manifestărilor aferente expoziției va include și alte evenimente interactive, cu scopul de a promova importanța și valoarea proprietății intelectuale și inovațiilor pentru dezvoltarea economică a țării.

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală invită toți inventatorii și cercetătorii să participe la această expoziție de specialitate și să utilizeze cu eficiență maximă acest instrument de promovare al propriilor proiecte inovaționale.

Urmăriți pagina oficială a evenimentului pentru a fi la curent cu toate informațiile relevante și pentru a nu rata această oportunitate de a vă prezenta invențiile, proiectele și serviciile inovatoare.

Accesați http://www.infoinvent.md/ pentru a afla mai multe despre regulamentul de organizare și desfășurare a EIS „INFOINVENT”, condițiile de participare și alte detalii importante.