2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

„Ziua marcilor” – cea de-a III-a editie a Conferintei de afaceri organizate de Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova

07.06.2011

Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova – Club France (CCIFM), cu suportul Mobiasbanca-Groupe Société Générale, organizeaza pe data de 9 iunie 2011, intre orele 8.30–14.30, cea de-a III-a editie a Conferintei de afaceri „Ziua marcilor”, cu genericul „Denumirile de origine si calitate”. Evenimentul va avea loc la Leogrand Convention Center.

Printre organizatori se numara Ambasada Frantei in Republica Moldova, Alianta Franceza din Moldova, companii franceze si moldovenesti de succes.

Tematica actualei editii „Denumirile de origine si calitate” constituie un subiect de actualitate pentru Republica Moldova, iar experienta franceza este deosebit de importanta si recunoscuta in acest sens. Subiectele abordate vor fi denumirile de origine protejate si calitatea, iar expertii francezi vor explica care este esenta lor si pentru care produse se aplica, care sunt avantajele comerciale si cerintele pentru ca un produs sa se bucure de protectie prin denumire de origine.

O serie de companii franceze din Republica Moldova isi vor impartasi experienta lor, contribuind astfel la modernizarea si dezvoltarea diverselor domenii de afaceri. Moderatori ai evenimentului vor fi expertii francezi: dna Veronique FOUKS, sefa Serviciului juridic si international de pe langa Institutul National al Denumirilor de Origine (INAO), si dl Pierre LARMANDIER, vinificator din zona Champagne, Vicepresedinte al Comisiei comunicare si denumire de origine Champagne, Administrator al Sindicatului Vinificatorilor din Champagne.

La eveniment vor participa Presedintele CCI Franta-Moldova, dl Jean-François MYARD, Excelenta Sa Ambasadorul Frantei in Republica Moldova, dl Pierre Andrieu, Viceprim-ministrul, ministrul Economiei, dl Valeriu LAZAR, ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova, dl Vasile BUMACOV, precum si reprezentanti ai autoritatilor publice centrale, ai companiilor multinationale din Moldova, IMM-urilor locale si straine, institutiilor de invatamant, organizatiilor internationale si locale, profesionisti din domeniul comunicarii, presei economice etc.

In cadrul unei mese rotunde, consacrate situatiei actuale din Republica Moldova in domeniul de referinta, va prezenta o comunicare dna Svetlana Munteanu, Vicedirector general AGEPI. La lucrarile conferintei va participa, de asemenea, si un grup de specialisti din cadrul AGEPI, Departamentul marci, modele si desene industriale si Departamentul juridic.

Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova – Club France este o organizatie neguvernamentala, fondata in anul 2008, care are drept obiectiv principal participarea la promovarea si dezvoltarea investitiilor si comertului intre Franta si Moldova, reunind peste 40 de companii locale si straine.