2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Încep pregătirile pentru Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT”

30.06.2017

Pe 30 iunie curent, la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) a avut loc ședința de lucru a Comitetului organizatoric al Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT”.

Scopul ședinței a fost examinarea aspectelor tehnice de organizare și desfășurare a ediției a XV-a a EIS „Infoinvent”, care va avea loc în perioada 15-18 noiembrie 2017, la CIE Moldexpo SA.

La eveniment au participat conducerea AGEPI, membrii Comitetului organizatoric al EIS „Infoinvent” din cadrul Academiei de Științe a Moldovei, Agenției pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, CIE Moldexpo S.A., șefii de direcții AGEPI, responsabili de organizarea și desfășurarea evenimentului.

Ședința a fost prezidată de Lilia Bolocan, Directorul general AGEPI, co-președintele Comitetului organizatoric.

În cadrul ședinței au fost trecute în revistă activitățile desfășurate de AGEPI în vederea organizării și promovării ediției a XV-a a EIS „Infoinvent” și punctate aspectele asupra cărora urmează să se focuseze în continuare activitatea Comitetului Organizatoric pentru o buna organizare și desfășurare a expoziției. Participanții la ședință au menționat necesitatea atragerii unui număr mai mare de participanți din cadrul mediului de afaceri, a IMM-uri inovatoare, precum și a reprezentanților industriilor creative la expoziție.

O atenție s-a acordat programul manifestărilor de afaceri organizat în cadrul săptămânii EIS Infoinvent, care va cuprinde o Conferința Internațională Inovațională, un for al industriilor creative, bursa invențiilor și alte evenimente interactive de promovare a importanței și valorii proprietății intelectuale și inovațiilor pentru dezvoltarea economică a țării, sporirea competetivității produselor și serviciilor în scopul ameliorării calității vieții cetățenilor.

Regulamentul de organizare și desfășurare al EIS „INFOINVENT”, formularele de participare și alte informații relevante pot fi accesate online pe pagina web a expoziției: http://www.infoinvent.md/.

Expoziţia Internaţională Specializată (EIS) “INFOINVENT” este un for al proprietăţii intelectuale, creativităţii şi inovării, organizat bianual la Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A.

Organizatorii principali ai EIS „INFOINVENT” sunt Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală şi Centrul Internaţional de Expoziţii „MOLDEXPO” SA., în parteneriat cu Academia de Ştiinţe a Moldovei și Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic, de competenţa cărora ţine asigurarea tehnico-organizatorică a expoziţiei.